AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin korktuğunu görmek

Kahve falında annenin korktuğunu görmek

Kahve falında annenin korktuğunu görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kendi geleceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin korktuğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Kahve falında annenin korktuğunu görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden korkarak inmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, şansın yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kediden korktuğunu görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kor ateşi söndürmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ateş kor görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek yokluk içine gireceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında korkarak birilerinden kaçmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koreli görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir