AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak kaplumbağa görmek

Kahve falında ufak kaplumbağa görmek

Kahve falında ufak kaplumbağa görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yeni bir işe gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işarettir.

Kahve falında ufak kaplumbağa gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Kahve falında ufak kaplumbağa görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında ufak karpuz görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ufak balık görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ufak yılan görmek problemlerinin çözüleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında irili ufaklı altın görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ufak kurt görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir