AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa yavruları görmek

Kahve falında kaplumbağa yavruları görmek

Kahve falında kaplumbağa yavruları görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yavruları gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında kaplumbağa yavrusu görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusunu görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek maddi zararın büyük olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası yavrusu görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kaplumbağa görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir