AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısıran kaplumbağa görmek

Kahve falında ısıran kaplumbağa görmek

Kahve falında ısıran kaplumbağa görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında ısıran kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kaplumbağa tarafından ısırılmak kavgaların biteceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine inanılır.

Kahve falında ısıran kaplumbağa görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından ısırılmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında vampir tarafından ısırılmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işarettir.

Kahve falında karınca tarafından ısırıldığını görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Kahve falında kulağının ısırıldığını görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncanın ısırması görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir