AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak düze çıkacağına, düzenli bir işe girileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, aile saadetinin de artacağına işarettir.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Size dürüst davranmayan ya da kötü niyetli kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında insan tarafından ısırılmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işarettir.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında insan tarafından ısırıldığını görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanlar tarafından ısırılmak zengin bir hayat süreceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında karga tarafından ısırılmak zor ve kötü günlerin geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında uçan böcek tarafından ısırılmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir