AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal tarafından ısırılmak

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler uzun vadeli planlarınızın seyri üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kartal tarafından kovalanmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında kartal tarafından öldürülmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak yarınları için isabetli kararlar alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında domuz tarafından ısırılmak umutsuzluklarını geride bırakacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir