AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa sevmek

Kahve falında kaplumbağa sevmek

Kahve falında kaplumbağa sevmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa sevmek gördüyseniz:

  • Yaşayacağınız stres vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Kahve falında kaplumbağa sevmek canının ve malının garantide olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kaplumbağası sevmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulur.

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında evinde kaplumbağa görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağa heykeli görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir