AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa görmek

Kahve falında kaplumbağa görmek

Kahve falında kaplumbağa görmek günahlarının affedileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Kahve falında iri kaplumbağa görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında banyoda kaplumbağa görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa bulmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya basmak adını kirleteceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalettir.

Kahve falında renkli kaplumbağa görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yeni yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa üzerine binmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir