AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde kaplumbağa görmek

Kahve falında evinde kaplumbağa görmek

Kahve falında evinde kaplumbağa görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, eline geçen malları tutamayacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işaret eder.

Kahve falında evinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Kahve falında evin içinde kaplumbağa görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağayı evinde görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evinde kaplumbağa görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında hızlı kaplumbağa görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa hediye almak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işarettir.

Kahve falında kara kaplumbağası görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ters dönmüş kaplumbağa görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sıhhat kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir