Kahve falında kaplumbağa pişirmek

Kahve falında kaplumbağa pişirmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Kahve falında kaplumbağa pişirmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kötü duygularından arınacağına inanılır.

Kahve falında ısıran kaplumbağa görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağanın uçtuğunu görmek kızgınlıkların geçeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında konuşan kaplumbağa görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işarettir.

Kahve falında kafasında kaplumbağa görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top