AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, onlara sanat öğreteceğine, ferah bir döneme girileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, kem gözlere geleceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yemek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında deniz kenarında kar görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında mezar görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında arsa görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında taş toplamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece deniz kenarında olmak ona kavuşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir