AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa ve yılan görmek

Kahve falında kaplumbağa ve yılan görmek

Kahve falında kaplumbağa ve yılan görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, bunun da geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa ve yılan gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Kahve falında yılan ve kaplumbağa görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa ve yılan görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Kahve falında su kaplumbağa görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine işarettir.

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kaplumbağa görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağa kurtarmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağanın ısırdığını görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve köpek görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir