AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa bacağı görmek

Kahve falında kaplumbağa bacağı görmek

Kahve falında kaplumbağa bacağı görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa bacağı gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Kahve falında kaplumbağa bacağı görmek ön plana çıkacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine tabir olunur.

Kahve falında balık ve kaplumbağa görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa öldürmeye çalışmak kendisine ev alacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında kaplumbağa görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk kaplumbağa görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hane içine ay doğacağına işarettir.

Kahve falında iri deniz kaplumbağası görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir