AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağadan kaçmak

Kahve falında kaplumbağadan kaçmak

Kahve falında kaplumbağadan kaçmak önemli ve büyük adımlar atacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, problemlerinin biteceğine, yaşam standartlarının artacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağadan kaçmak gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağadan kaçmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavruladığını görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa örmek huzur içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa çizmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek problemlere çözüm bulunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa yuvası görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulur.

Kahve falında banyoda kaplumbağa görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir