AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapandığı görmek

Kahve falında kapandığı görmek

Kahve falında kapandığı görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, kazancının yerine gelmesine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında kapandığı gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Kahve falında ayağa kapanmak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında secdeye kapanıp ağlamak verilen sözlerin tutulacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kapanmak önemli ve ciddi işler yapacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başını kapanmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinin kapandığını görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek fesat kimselerin çıkacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin kapandığını görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin kapandığını görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir