AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa pisliği görmek

Kahve falında kaplumbağa pisliği görmek

Kahve falında kaplumbağa pisliği görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, güzel günler görüleceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, üzgün ve karamsar olacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa pisliği gördüyseniz:

  • Gerçek hislerinizi göstermemeniz sizi tuhaf bir durumda bırakabilir.

Kahve falında kaplumbağa pisliği görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Kahve falında evde insan pisliği görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında tavuk pisliği temizlemek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında lağım pisliği görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartal pisliği görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pisliği görmek elinin bolluğa kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz pisliği görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir