AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı kaplumbağa görmek

Kahve falında insanı kaplumbağa görmek

Kahve falında insanı kaplumbağa görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya delalet eder.

Kahve falında insanı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Kahve falında insanı kaplumbağa görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kaplumbağa görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalettir.

Kahve falında uçan kaplumbağa görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında ev kaplumbağası görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa sürüsü görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, makamının ve ününün artacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kaplumbağa görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk kaplumbağa görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir