AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya çorba yapmak

Kahve falında hastaya çorba yapmak

Kahve falında hastaya çorba yapmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, insanlara iş öğreteceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında hastaya çorba yapmak gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında hastaya çorba yapmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya çorba içirmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba yapmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday çorbası yapmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında balık çorbası yapmak derdin sona ereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayran çorbası yapmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına inanılır.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir