AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa çizmek

Kahve falında kaplumbağa çizmek

Kahve falında kaplumbağa çizmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa çizmek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Kahve falında kaplumbağa çizmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet eder.

Kahve falında kolu çizmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Kahve falında tablo çizmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düz çizgi çizmek eşlerin muhabbetinin artacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında duvarı çizmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karakalem çizmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işarettir.

Kahve falında kabe resmi çizmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, bazen de rahat geçeceğine işarettir.

Kahve falında sınır çizmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir