AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınır çizmek

Kahve falında sınır çizmek

Kahve falında sınır çizmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına delalet eder.

Kahve falında sınır çizmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında sınır çizmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sınır dışına çıkmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet sınırı görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sınır kapısından geçmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sınırdan geçmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında sınırda olmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında sınırı geçmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Kahve falında bahçe sınırı görmek hüsrana uğrayacağına, gün sayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir