AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı çizmek

Kahve falında duvarı çizmek

Kahve falında duvarı çizmek bazı engellerle karşılaşacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında duvarı çizmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Kahve falında duvarı çizmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında duvar çizmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, evlatlarından memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında grafik çizmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portre çizmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında atatürkün resmini çizmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında kalp çizdiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi resmini çizdirmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında balık resmi çizmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir