AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakalem çizmek

Kahve falında karakalem çizmek

Kahve falında karakalem çizmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına inanılır.

Kahve falında karakalem çizmek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Kahve falında karakalem çizmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine inanılır.

Kahve falında harita çizmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında üçgen çizmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işarettir.

Kahve falında göz resmi çizmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabe çizmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini çizmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında harita çizdiğini görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında at kafası çizmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir