AnaSayfa / Genel / Kahve falında tablo çizmek

Kahve falında tablo çizmek

Kahve falında tablo çizmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına, sorunların üstüste geleceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında tablo çizmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Kahve falında tablo çizmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yağmur yağmamasına inanılır.

Kahve falında at tablosu görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tablo satın almak isteklerinin gerçekleşeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında yağlı boya tablo görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı boya tablo yapmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında tablo hediye almak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çarpım tablosu görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında duvara tablo asmak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir