AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu çizmek

Kahve falında kolu çizmek

Kahve falında kolu çizmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hataların düzeltileceğine, gıybet edeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolu çizmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar müdahale etmek için can atsanız da, bırakın, işler sizin katkınız kayıtlara geçmeden, kendi hızında ortaya çıksın.

Kahve falında kolu çizmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işaret eder.

Kahve falında göz çizmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında dağ resmi çizmek işlerinin hep yolunda gideceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kadın resmi çizmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında üçgen çizmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulur.

Kahve falında göz resmi çizmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulur.

Kahve falında portre çizdirmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında harita çizmek işbirliği içinde olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir