AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanın konuştuğunu görmek

Kahve falında kaplanın konuştuğunu görmek

Kahve falında kaplanın konuştuğunu görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Kahve falında konuşan kaplan görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanın konuştuğunu görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kurt ve kaplan görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan yakalamak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulur.

Kahve falında kaplanla oyun oynamak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında kaplan postu görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan yavrusu sevmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir