AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanla oyun oynamak

Kahve falında kaplanla oyun oynamak

Kahve falında kaplanla oyun oynamak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında kaplanla oyun oynamak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplanla oynamak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında azeri oyunu oynamak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında halk oyunu oynamak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hüsrana uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla oyun oynamak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında köpekle oyun oynamak dara düşeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında şans oyunları oynamak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir