AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan yakalamak

Kahve falında kaplan yakalamak

Kahve falında kaplan yakalamak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan yakalamak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında kaplan yakalamak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında kara kaplan görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu kaplan görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sibirya kaplanı görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz kaplan görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kaplan görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanla dövüşmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yeni işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyuyan kaplan görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir