AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplana sarılmak

Kahve falında kaplana sarılmak

Kahve falında kaplana sarılmak zor bir duruma düşüleceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, başarılarının daim olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kaplana sarılmak gördüyseniz:

  • Eski fikirlerinize yeni formlar getirebilirsiniz.

Kahve falında kaplana sarılmak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplanla savaşmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda kaplan görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan kaplan görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kaplan postu görmek zenginliğini kaybedeceğine, elini haramdan uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında uyuyan kaplan görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplanla boğuşmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir