AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda kaplan görmek

Kahve falında ormanda kaplan görmek

Kahve falında ormanda kaplan görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sevgisinin artacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında ormanda kaplan gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında ormanda kaplan görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan ve kaplan görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kaplan pençesi görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Kahve falında kaplanla dövüşmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında gri kaplan görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, kırılan kalbin onarılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kaplan yavrusu görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan öldürmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına delalet eder.

Kahve falında yavru kaplan görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir