AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplana binmek

Kahve falında kaplana binmek

Kahve falında kaplana binmek mal mülk sahibi olunacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, isabetli adımlar atacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplana binmek gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Kahve falında kaplana binmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kaplana dönüşmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve kurt görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında kaplanla konuşmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplan tutmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında küçük kaplan görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan ve kaplan görmek insanların saygısının kazanılacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplanı görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir