AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan tutmak

Kahve falında kaplan tutmak

Kahve falında kaplan tutmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplan tutmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla karşılaşmak veya iletişim kurmak hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Kahve falında kaplan tutmak bilgi ile donanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kaplan saldırısına uğramak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında kaplan dişi görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, solan yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan emzirmek yapılan hataların düzeltileceğine, başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplan beslediğini görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında mavi kaplan görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan sesi duymak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında ormanda kaplan görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, kişinin tek başına kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir