AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanı görmek

Kahve falında kaplanı görmek

Kahve falında kaplanı görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, gözünün yaşını sileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kaplanı gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde kaplan görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kaplanla uyumak zorlu bir dönem geçirileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kurt ve kaplan görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar kaplanı görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan saldırısına uğramak maddi olarak büyük getirisi olacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan öldürmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına inanılır.

Kahve falında kaplan yakalamak iş için gurbete gidileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir