AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanla konuşmak

Kahve falında kaplanla konuşmak

Kahve falında kaplanla konuşmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, iyileşeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kaplanla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Kahve falında kaplanla konuşmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kaplan gözü mek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kara kaplan görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına inanılır.

Kahve falında kaplan ve yavrusunu görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, varlıklı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında kaplan sevdiğini görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işarettir.

Kahve falında evcil kaplan görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak kaplan görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük kaplan görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir