AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan sahibi olmak

Kahve falında kaplan sahibi olmak

Kahve falında kaplan sahibi olmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında kaplan sahibi olmak gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kaplan sahibi olmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan olduğunu görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplana yemek vermek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplan doyurmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yavru kaplan görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanla oyun oynamak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, istediği oranda da eğleneceğine yorulur.

Kahve falında kaplan avlamak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanla dövüşmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir