AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan olduğunu görmek

Kahve falında kaplan olduğunu görmek

Kahve falında kaplan olduğunu görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Kahve falında kaplan öpmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplan postu görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kaplan sevmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplan yavrusu sevmek işinde dar boğaza gireceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Kahve falında kaplana binmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kaplan sevmek güzel ameller işleyeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalettir.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kudret ve destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan yakalamak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir