AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan doyurmak

Kahve falında kaplan doyurmak

Kahve falında kaplan doyurmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bunun da geleceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan doyurmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında kaplan doyurmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplanla dövüşmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kaplan saldırısına uğramak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine yorulur.

Kahve falında kaplanın kovalaması görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, yeterli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplandan kurtulmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplanla karşılaşmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir