AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplana yemek vermek

Kahve falında kaplana yemek vermek

Kahve falında kaplana yemek vermek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, gelişeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, tartışmaların sona ereceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplana yemek vermek gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında kaplan yemek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan eti yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kaplana yemek vermek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kaplan yavrusu görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kaplan beslemek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yavru kaplan görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kaplan resmi görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan yavrusu beslemek koyu sohbetler edeceğine, alkış alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir