AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan avlamak

Kahve falında kaplan avlamak

Kahve falında kaplan avlamak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, zamandan da kar edeceğine, kazançlı işlere girileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kaplan avlamak gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Kahve falında kaplan avlamak başarıya ve zafere doymayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin avlamak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, de zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında derede balık avlamak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında av avlamak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalettir.

Kahve falında denizden balık avlamak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük balık avladığını görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan avlamak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü balık avlamak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir