AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı tekmelemek

Kahve falında kapıyı tekmelemek

Kahve falında kapıyı tekmelemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, işlerindeki karın artacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı tekmelemek gördüyseniz:

  • Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kapıyı tekmelemek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sorunlarının birken beş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin tekmelediğini görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, müşkül durumların üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında tekmelediğini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tekmelemek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında fare tekmelemek sağlık sorunun kalmayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kediyi tekmelemek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında domuz tekmelemek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında köpeği tekmelemek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir