AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek tekmelemek

Kahve falında köpek tekmelemek

Kahve falında köpek tekmelemek Allah’ın yolundan gideceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek tekmelemek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında köpeği tekmelemek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek tekmelemek günahların da affolacağına, şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin tekmelediğini görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında fare tekmelemek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında kedi tekmelemek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tekmelediğini görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekmelemek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan tekmelemek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir