AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı silmek

Kahve falında kapıyı silmek

Kahve falında kapıyı silmek hakkını alacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kapıyı silmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Kahve falında kapı önü silmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dış kapı silmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında kapı pencere silmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kapıyı silmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına inanılır.

Kahve falında cam kapı silmek hayata küsecek duruma geleceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kapı silmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ileriye gideceğine yorulur.

Kahve falında kapı eşiğini silmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşiği silmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, istediği gibi hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir