AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilidi kırmak

Kahve falında kapı kilidi kırmak

Kahve falında kapı kilidi kırmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kilidi kırmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Kahve falında kapı kilidi kırmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kilit kırmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında asma kilit kırmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sevdiklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işarettir.

Kahve falında kapı kilidi sökmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir