AnaSayfa / Genel / Kahve falında yayaya çarpmak

Kahve falında yayaya çarpmak

Kahve falında yayaya çarpmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yayaya çarpmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında yayaya çarpmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaya hacca gitmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaya yolculuk yapmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yaya olarak hacca gitmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yolda yaya yürümek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle birine çarpmak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tıra çarpmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir