Kahve falında gökyüzüne tırmanmak

Kahve falında gökyüzüne tırmanmak gönlünce bir yaşam süreceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne tırmanmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzüne tırmanmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurum tırmanmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, her daim temkinli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek ağaca tırmanmak işlerinde verimin artacağına, umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüksekliğe tırmanmak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına işarettir.

Kahve falında kayadan tırmanmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden tırmanmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir