AnaSayfa / Genel / Kahve falında insana çarpmak

Kahve falında insana çarpmak

Kahve falında insana çarpmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, güzel işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında insana çarpmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Kahve falında arabayla insana çarpmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında insanlara çarpmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalettir.

Kahve falında insana çarpmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insana arabayla çarpmak yüzünün eskisi gibi güleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla bir insana çarpmak onlara karşı zafer kazanacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında arabayı arabaya çarpmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere çarpmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında başını çarpmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir