AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısı olmayan araba görmek

Kahve falında kapısı olmayan araba görmek

Kahve falında kapısı olmayan araba görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kapısı olmayan araba gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Kahve falında kapısız arabaya binmek maddi kriz yaşanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında anahtarla araba kapısı açmak birçok dedikoduya maruz kalacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında araba kapısı kapamak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, geçimin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde araba görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında sele kapılmış araba görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında araba kapısını açık görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba kapısı görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba kapısı kilitlemek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir