AnaSayfa / Genel / Kahve falında sele kapılmış araba görmek

Kahve falında sele kapılmış araba görmek

Kahve falında sele kapılmış araba görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, işyerini kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sele kapılmış araba gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Kahve falında sele kapılmış araba görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sele kapılıp gitmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, mutluluk ve saadete işaret eder.

Kahve falında sele kapılıp kaybolmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sele kapılan birini kurtarmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla sele kapılmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı sele kaptırmak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sele kapıldığını görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulur.

Kahve falında evinin sele kapıldığını görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir