AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kapısını açık görmek

Kahve falında araba kapısını açık görmek

Kahve falında araba kapısını açık görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kapısını açık gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Kahve falında araba kapısını açık görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında kapısı açık araba görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında işyerinin kapısını açık görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında açık kapıyı kapatmak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında açık kapılı ev görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulur.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek tüm kederinin uçup gideceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz açık kapı görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir