AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısız arabaya binmek

Kahve falında kapısız arabaya binmek

Kahve falında kapısız arabaya binmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işinde en iyisi olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, güllük gülistanlık olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapısız arabaya binmek gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kapısız arabaya binmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hileye, fesada bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz araba binmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Kahve falında jandarma arabasına binmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalettir.

Kahve falında bir bayanın arabasına binmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi bir arabaya binmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu arabaya binmek gözden düşeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla arabaya binmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında çok güzel bir arabaya binmek çok hayırlı şeylere, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir