AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kapısı kilitlemek

Kahve falında araba kapısı kilitlemek

Kahve falında araba kapısı kilitlemek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında araba kapısı kilitlemek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında araba kapısı kilitlemek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ümitlerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilitlemek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine inanılır.

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işarettir.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında işyeri kapısını kilitlemek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında cam kapı kilitlemek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir